www.geckosolutions.se
 

Senast Under Armor Clutchfit Kraft 3,0 Fg Svarta Fotboll Klammer för Män Utlopp

2,015.17SEK  928.98SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00107
Lägg till i varukorg:
Övre: för en bekväm passform ökar clutchfitets prestanda trivela microfiber övre foten som en andra hud, medan dess omdesignade auxetic mönstrade hud ger en mjuk känsla på bollen för en bättre första touch. ett slitstarkt material i hälen låsar din fot på plats, vilket ger optimal dragkraft och hälpassning.

fotbädd: för utmärkt energianvändning, har fotbädden i kopplingsfit laddade kuddar som är avsedda att absorbera påverka och omvandla den till responsiv snabbhet.

yttersål: arbetar i harmoni med fotens naturliga rörelser, den innovativa sulan har en fast tpu-bult för överlägsen dragkraft på fast mark.

vikt: 7,6 oz / 215 g funktionerna inkluderar: byggd för den mångsidiga spelaren som ställer tempot beroende på beröringsvisionsrörelsen
prestanda trivela microfiber övre omsluter din fot som en andra hud
förbättrad passform i midfoot forfoot tillåter det yttre skiktet av clutchfit® för att förbättra beröringen i alla förhållanden. Skyddsmaterialet på hälen möjliggör optimal dragkänslighet. Laddad cushioning® fotbädd absorberar effekten förvandlar den till responsiv snabbhet. i samklang med fotens naturliga rörelser - inre skänk byggd med bzm som ger styvt stöd för att hjälpa snabbare retardation medan flexibiliteten i framfoten möjliggör snabbare accelerationMånadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se