www.geckosolutions.se
 

Senast Uhlsport Eliminator Supersoft Svart/Vit Målvakt Handskar för Män Online

960.74SEK  436.70SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03312
Lägg till i varukorg:
Uhlsport har givit eliminatorn supersoft platt palm en vit out makeover för att producera en handske som ser både snygg och snygg.

den klassiska skärmen av denna handske är utformad för att ge den största möjliga latexen till bollkontaktområdet som liksom en mycket närmare känsla på bollen. utformad med användning av krossar på sidan av fingrarna, vilket gör att luften kan cirkulera fingrarna och handen.

handskläderna hos dessa eliminatorer, supersoft rollfinger handskar är gjorda av en komfort textil för att ge maximal andningsförmåga, vilket släpper bort fukt från handen.

en full latex backhand förbättrar dämpning och nötningsbeständighet vid kanten av handen. Detta är en stor faktor, vilket förbättrar både makt och noggrannhet när du slår bollen klar!

en omsluten latexflik och full bandage på handsken ger en säker och bekväm passform under hela spelets varaktighet. Glöm inte att du kan bära din eliminator supersoft målvakt handskar precis som professionella med vår målvakt handske id personalisering tjänst


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se