www.geckosolutions.se
 

Senast Säljer Wrap Aqua Elite Hfh Gk Handskar Camo/Svart Målvakt Handskar för Män försäljning

941.68SEK  436.70SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03415
Lägg till i varukorg:
Dessa är inte för de också lönerna. de är för grödans grädde, den bästa - de översta lådan sparar. när du drar dessa på, drar du inte bara på ett par handskar. du drar på ett par säljer och förtroendet och klassen som går med dem.

palm -
adhesion ultra supreme säljer ultimat vått väder palm, vilket ger oöverträffat grepp under alla förhållanden, inklusive speciellt i det våta.

klipp -
wrap - wrap cut är säljer version av en rollfinger cut. Den är utformad för att ge maximal kontakt för boll till hand. latexen omger fingrarna och är fäst rakt på backhanden vilket gör att den kan linda runt fingret vilket ger den en bekväm, snygg passform.

backhand -
outlast éclair 3003-8h är ett vattentätt material som också reglerar handtemperaturen, håller dig cool, torr och fokuserad på spelet.

punchzone -
d30 tech är en revolutionerande innovation i målvaktsvärlden. mjukt och flexibelt för beröring, det hårdnar på slag, som med bollen när du stansar, vilket ger en stabil fast slagzon för ultimata clearing.

handledsbandage -
en ultra-stödjande och vattentät 9 cm neoprenbandage med latexband garanterar att handskarna ger en säker passform och en dragklinga hjälper till med lätt borttagning. Funktionerna inkluderar: palm-adhesion ultra supreme
cut-roll finger
backhand - latex med outlast éclair 3003-8h d30 slagzonCopyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se