www.geckosolutions.se
 

Senast Reusch Repulse Pro A2 Stormbloxx Svart/Chockerande Orange Målvakt Handskar för Män Online försäljning

994.09SEK  460.52SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03475
Lägg till i varukorg:
Reusch re: puls pro a2 stormbloxx målvakt handskar är avsedda för fotboll i de hårda vinterförhållandena.

klippskenan kännetecknas oftast av yttre sömmar som förstorar palmens inre yta . området som rör bollen är ökad vilket gör att fånga bollen mycket lättare.

handtaget i a2 aqua tech palm på fuktiga och våta dagar är enastående. även under torra förhållanden utmärker a2 utan att förlora mycket av dess nötningsmotstånd. Skummets speciella komposition ökar dessutom sin dämpningsegenskaper och hållbarhet.

bakhandsfunktioner
högt andningsbar stormbloxx ™ -material på bakhanden, handtag och sidoväggar gör handsken vindtät, vattenavstötande och snabbtorkande .

pro flex-specifika placeringar av materialet gör det möjligt för pro flex att erbjuda fantastisk flexibilitet i backhand förbättrad komfort och prestanda. så att man kan flytta med handens naturliga konturer.

a. Det ergonomiska stödsystemet möjliggör handskens anatomiska form samtidigt som den ligger i viloläge för att vara något krökt i den naturliga fångstpositionen. latexen på lillfingersidan är lite dras upp för att ge ett större fångstområde.

dragslinga - dragslingan finns för att hjälpa till med att sätta på handsken utan att skada latexen. Det här är särskilt användbart på kalla / våta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: a2 aquatech
snitt: valsad snitt ess
handledslock: handledband fullt band med textil
backhand: pro latex
storlekar: 7,5 - 11 (+12)Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se