www.geckosolutions.se
 

Senast Reusch Repulse Prime R2 Elektriska Blå Målvakt Handskar för Män Online försäljning

919.45SEK  404.94SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03483
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på återuppbyggnaden: pulse prime r2 för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.

klippa
den klassiska plana palmskärningen är en av de längsta löpande skärningar i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken är att den ger största möjliga kontaktområde när du tar bollen.

palm
r2 supersolid palm latex är reuschs första val för spelar på artificiellt gräs. det kraftiga klisterskumet ger optimal nötning och dämpning.


knappfunktioner
luftventilsystem - luftventilationssystemet är utformat för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, som tillhandahålls med hjälp av ett andningsbart nät som täcker hela överkanten och sidorna av fingrarna. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handens övre del och fingrarna håller dem svalare på heta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: r2 - suprsolid
snitt: snittskärning
handledsförslutning: handledsband fullt band med textil
backhand: latex
storlekar: 7.5-11Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se