www.geckosolutions.se
 

Senast Reusch Repulse Prime M1 Grön Gecko/Safety Yellow Målvakt Handskar för Män Online försäljning

936.92SEK  412.88SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03480
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på återuppbyggnaden: pulse prime m1 för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.

klippa
den klassiska plana palmsnittet är en av de längsta löpande skärningar i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken är att det ger största möjliga kontaktområde när du tar bollen.

handflatan m1 mega grip är en högkvalitativ och extremt mjukt latexskum med utmärkta egenskaper. dess sammansättning av naturlig och syntetisk latex genererar förbättrat grepp och kulstyrning. det är lämpligt för olika väderförhållanden.

bakluftsfunktioner
luftventilsystem - luftluftsystemet är avsett för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, försedd med ett andningsbart nät som täcker hela överhand och sidor av fingrarna. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handens övre del och fingrarna håller dem svalare på heta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: m1 mega grepp
snitt: snittskärning
handledslock: handledsband fullt band med textil
backhand: latex
storlekar: 7.5-11 (+12)Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se