www.geckosolutions.se
 

Senast Reusch Reload Prime M1 Vit/Svart Målvakt Handskar för Män Online försäljning

954.39SEK  420.82SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03506
Lägg till i varukorg:
Nytt för det här året: återhämtningsområdet ger ett klassiskt utseende till sortimentet. med några av de bästa tillgängliga teknologierna, har detta sortiment alla olika koncept, så att du kan välja efter dina behov.

dessa specifika handskarfunktioner -

palm latex - m1

m1 används för att beskriva det högkvalitativa och extremt mjuka latexskummet. dess sammansättning av naturlig och syntetisk latex hjälper till att förbättra greppet såväl som kulstyrning. de utmärkta egenskaperna hos denna latex gör den idealisk för alla väderförhållanden med fantastiska dämpningsegenskaper.

palmskärning - rullade expansioner = platt palm

den klassiska platta palmskärningen är en av de längsta spåren i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken ger det största möjliga kontaktområdet när du tar bollen.
med den här specifika klippningen omsluter latexen lilla och pekfinger åt rätt håll nästan runt bakhanden, vilket maximerar fångstområdet även ytterligare.

handskenets bakre hand har många funktioner, inklusive -

backhand

luftventilsystem -

airventsystem är designade för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, som tillhandahålls med ett andningsbart nät som täcker hela överkanten och sidorna av fingrarna. den här designen ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handen och fingrarna håller dem svalare på heta dagar. dragslinga - dragslingan är där för att hjälpa till med att sätta på på handsken utan att skada latexen, är detta särskilt användbart på kalla / våta dagar. Funktionerna inkluderar: storlek: 7-11 inklusive ½: s palm: reuschs m1 mega grepp latex.
snitt: valsad platta.
backhand: latex
handledslock: neoprenbandage fullband flexMånadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se