www.geckosolutions.se
 

Senast Reusch Reload Prime M1 Bundesliga Ortho-Tec Vit/Svart Målvakt Handskar för Män Online försäljning

987.74SEK  444.64SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03502
Lägg till i varukorg:
Reusch-receptorn kommer fram till scenen med ett bra nytt utseende och är utformat för att hjälpa målvakten, med varje modell som skiljer sig från behoven hos den specifika målvakten.

denna specifika modellfunktioner

palm latex - m1

m1 används för att beskriva det högkvalitativa och extremt mjuka latexskummet. dess sammansättning av naturlig och syntetisk latex hjälper till att förbättra greppet såväl som kulstyrning. De utmärkta egenskaperna hos denna latex gör den idealisk för alla väderförhållanden med fantastiska dämpningsegenskaper.

palm cut - surround cut - negativ snitt

reuschs negativa snittdesign, populariteten hos den negativa skärningen är en av de snabbast växande på marknaden, alla sömmar är placerade inuti handsken, de är utformade för att ge nära passform och ultimat kulstyrning, varför det är så populärt bland behållare som vilken nivå som helst i spelet.

backhand - latex backhand på dessa handskar är utformad för att ge bättre makt och noggrannhet när du slår bollen på bollen.

ortho tec spines -

reuschs övre avtagbara spines ger bästa skydd mot fingrarna utan att förlora någon flexibilitet på fingrarna. De är lätta att ta bort, vilket innebär att du kan anpassa dem för att passa dina egna personliga behov.Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se