www.geckosolutions.se
 

Senast Reusch Pulse Prime S1 Fingerstöd Svart/Chockerande Orange/Chockerande Orange Målvakt Handskar för Män Online försäljning

898.81SEK  412.88SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03518
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på återuppbyggnaden: puls för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.

klippa
den klassiska plana palmsnittet är en av de längsta spåren i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken är att den ger största möjliga kontaktområde när du tar bollen.

palm
s1 super mjuk latex palm har en väldigt mjuk komposition som ger en stark grepp på bollen, samtidigt som den är mycket hållbar.

bakhandsfunktioner
fingerstöd - den lätta versionen av reuschs skyddsteknik. det är fast fastsatt och ökar stabiliseringen av fingrarna. Luftventilsystem - luftluftsystemet är utformat för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, försedd med ett andningsbart nät som täcker hela överdelen och fingersidan. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handens övre del och fingrarna håller dem svalare på heta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: s1 super mjuk och snitt: snittskärning
handledslock: handledsband fullt band
backhand: latex
storlekar: 7.5-11 (+12)Månadens special mars
Copyright © 2019 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se