www.geckosolutions.se
 

Senast Reusch Pulse Deluxe G2 Ortho-Tec Svart/Chockerande Orange/Chockerande Orange Målvakt Handskar för Män Online försäljning

984.56SEK  460.52SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03509
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på återuppgiften: pulse deluxe g2 ortho-tec för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.

klippa

den klassiska plattan palm cut är en av de längsta spåren i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken är att den ger största möjliga kontaktområde när du tar bollen.
g2 - ändra krav i målvakten kräva modifierade skumegenskaper. g2 ultrasoft är reuschs bästa palme med avseende på grepp i torra och våta förhållanden. med ett förbättrat nötningsbeständighet gör tillägget av olika komponenter detta palmimaterial märkbart starkare. bästa dämpning när du håller mycket svåra och snabba bollar fyller dess högsta status. g2 - den övre handflatan uppfyller de högsta kraven.

med den här specifika klippningen omsluter latexen lilla och pekfinger höger vägen nästan runt backhanden, vilket maximerar fångstområdet ytterligare.

back hand features

ortho tec - reuschs övre avtagbara spines ger bästa skydd mot fingrarna utan att förlora någon flexibilitet på fingrarna. de är lätta att avlägsna, vilket innebär att du kan anpassa dem för att passa dina egna personliga behov.

shockshield advanced - det här är en tjock präglad pro latex som har fantastiska dämpningsegenskaper som hjälper till att ge stor kraft och noggrannhet när du stansar bollklar.

pro flexspecifika placeringar av materialen gör att pro flex kan erbjuda fantastisk flexibilitet i backhanden, vilket förbättrar komfort och prestanda. luftventilsystemet är utformat för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, försedd med ett andningsbart nät som täcker hela överdelen och fingersidan. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handflatan och fingrarna håller dem svalare på heta dagar.

a - det ergonomiska stödsystemet möjliggör handskens anatomiska form samtidigt som den ligger i viloläge något krökt i det naturliga fångstläget. latexen på lillfingersidan är lite dras upp för att ge ett större fångstområde.

dragslinga - dragslingan finns för att hjälpa till med att sätta på handsken utan att skada latexen. Det här är särskilt användbart på kalla / våta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: g2 ultraljudsskärning: dubbelvalsad skärningsperspektiv
handledsavslutning: handledsbandage fullband med textil
backhand: pro latex
storlekar: 7.5-11 (+12)Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se