www.geckosolutions.se
 

Senast Reusch Puls Pro A2 Ortho-Tec Vattenblå Målvakt Handskar för Män Online försäljning

951.21SEK  436.70SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03512
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på återuppbyggnaden: puls för att hjälpa dig att leverera spara efter att du har sparat.

klippningen kännetecknas oftast av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. området som rör bollen är ökad vilket gör att fånga bollen mycket lättare.

handtaget i a2 aqua tech palm på fuktiga och våta dagar är enastående. även under torra förhållanden utmärker a2 utan att förlora mycket av dess nötningsmotstånd. Skummets speciella komposition ökar dessutom sin dämpningsegenskaper och hållbarhet.

back hand-funktioner
ortho tec - reuschs övre avtagbara spines ger bästa skydd mot fingrarna utan att förlora någon flexibilitet på fingrarna. De är lätta att avlägsna, vilket innebär att du kan anpassa dem för att passa dina egna personliga behov.

pro flexspecifika placeringar av materialen gör det möjligt för pro flex att erbjuda fantastisk flexibilitet i backhanden, vilket förbättrar komfort och prestanda. så att man kan flytta med handens naturliga konturer.

a. Det ergonomiska stödsystemet möjliggör handskens anatomiska form samtidigt som den ligger i viloläge för att vara något krökt i den naturliga fångstpositionen. latexen på lillfingersidan är lite dras upp för att ge ett större fångstområde.

dragslinga - dragslingan finns för att hjälpa till med att sätta på handsken utan att skada latexen. Det här är särskilt användbart på kalla / våta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: a2 aquatech
skärning: rullad expanse cut ess
handledslock: neopren handled bandage full rem med textil
backhand: pro latex
storlekar: 7,5 - 11 (+12)Copyright © 2019 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se