www.geckosolutions.se
 

Senast Puma King Top Di Fg Svart/Vit/Guld Fotbollskläder för Män Online

1,325.98SEK  611.38SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00264
Lägg till i varukorg:
Puma king top fotbollstart behöver mycket lite introduktion. stöveln är en tidlös klassiker som består av primium k-läder för högsta komfort, känsla och hållbarhet. puma-samlingen handlar om äkthet, professionalism och konkurrenskraft. Produkterna kombinerar klassisk stil med avancerade funktioner för att bibehålla fördelen på planen. den perfekta kombinationen av tradition och innovation. Den quiltade vampen, griptex ankelfodralet och den särpräglade pro-stilväggen ger det enastående utseende och känsla vi har vuxit för att älska och förvänta oss av puma king pro football stövlar.

denna klassiska puma king top k di är en super lätt fotbollstart som är både fantastisk i komfort och känsla. designad runt ett sprintpiggskoncept är stöveln gjord för fart.

denna puma king pro boot har en lätt, fast, grundad pu direkt injicerad ytterdelsula för att optimera foten till marken komfort och flexibilitet. />
färdig i den klassiska puma black-white-team gold colourway är den här puma king pro fotbollstart en riktig del av puma heritage. Glöm inte att du kan bära din puma king topp di fasta fotbollsstövlar precis som professionella med vår boot id personaliseringstjänst.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se