www.geckosolutions.se
 

Senast Puma Evospeed 1,3 Blandade Sg Ljusa Plasma-Vita-Peacoat Fotbollskläder för Herrförsäljning

1,135.42SEK  516.10SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00384
Lägg till i varukorg:
Designad av puma för de snabbaste spelarna på planen, är evospeed 1.3 en av de lättaste mjuka fotbollsstövlarna med en mjukare, lättare monolayer mikrofiber övre för ökad känsla och känsla.

ger extra grepp och en förbättrad touch i våta och torra förhållanden, puma griptex är ett 3d transparent tryck applicerat på överkanten av dessa evospeed 1,3 mjuka fotbollsstövlar.

stödjer den lätta evospeed 1.3 över, har den externa everfitburet strategiskt placerats av puma i mitten av foten för optimal flexibilitet, utmärkt stabilitet och förbättrad hållbarhet

en yttre hälräknare ger evospeed 1,3 fotbollsstövlar med en säker häl passform medan puma evoaptolast följer fotens naturliga konturer för en perfekt passform.

den anatomiskt konstruerade yttersålen på 1,3-modellen har en pebax speedtrack-ryggrad för förbättrad vridning och reaktivitet.

kombinationen av duoflexteknik och en blandning av avtagbar konisk skruvmetall tips och formgjutna dubbar optimerar penetrationen och ökar manöverförmågan på mjuk mark.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se