www.geckosolutions.se
 

Senast Puma Evopower 1,2 Blandade Sg Peacoat-Vita-Ljusa Plasma Fotbollskläder för Män Online-försäljning

1,413.32SEK  651.08SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00460
Lägg till i varukorg:
Ombyggd av puma för att befria din naturliga skjutkraft, har evopower 1.2 blandade sg fotbollsstövlar en mjuk envägs-sträckbar mikrofiberadap-lite övre som böjer sig med foten medan du behåller suppporten.

en ny griptextryck över den övre ökar styrningen under våta och torra förhållanden medan accufoam under säkerställer jämn tryckfördelning, vilket ger en ren sparkningsyta för ökad noggrannhet.

ger den perfekta stabiliteten utan att strama fotflexibiliteten eller reducera den naturliga kraften, är det icke-sträckbara externa everfitburet strategiskt placerat i mitten av foten.

anatomiskt formad och avtagbar, en lättviktig förformad eva sockliner innehåller ett lager av premium dämpskum för optimal tryckfördelning och komfort.

arbetar som en ryggrad, den gradvisa stabiliteten ram är utformad av puma för att låta den lätta anatomiska pebaxytan böja i harmoni med foten och den envägs töjbara mikrofiberkolven.

för perfekt balans mellan stabilitet och manövrerbarhet på mjukt underlag, evopower 1,2 blandade sg fotbollsstövlar är utrustade med en kombination av fastbladiga och koniska skruvhuggar.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se