www.geckosolutions.se
 

Senast Puma Evopower 1,2 Blandad Sg Vit/Totalt Eclipse/Lava Blast Fotbollsplattor för Män Online försäljning

1,433.96SEK  643.14SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00456
Lägg till i varukorg:
Ombyggd av puma för att befria din naturliga skjutkraft, har evopower 1.2 blandade sg fotbollsstövlar en mjuk envägs stretchbar mikrofiberadap-lite övre som böjer sig med foten samtidigt som du behåller stödet.

en ny griptextryck över den övre ökar styrningen under våta och torra förhållanden medan accufoam under säkerställer jämn tryckfördelning, vilket ger en ren sparkningsyta för ökad noggrannhet.

ger den perfekta stabiliteten utan att strama fotflexibiliteten eller minska dess naturliga kraft, är det icke-sträckbara externa everfitburet strategiskt placerat i mitten av foten.

anatomiskt formad och avtagbar, en lättviktig förformad eva sockliner innehåller ett lager av premium dämpskum för optimal tryckfördelning och komfort.

arbetar som en ryggrad, den gradvisa stabiliteten ram är utformad av puma för att låta den lätta anatomiska pebaxytan böja i harmoni med foten och den envägs töjbara mikrofiberkolven.

för perfekt balans mellan stabilitet och manövrerbarhet på mjukt underlag, evopower 1,2 blandade sg fotbollsstövlar är utrustade med en kombination av fastbladiga och koniska skruvhuggar.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se