www.geckosolutions.se
 

Senast Pantofola D'oro Lazzarini Stud Stövlar Metalliska Royal Fotbollskläder för Män Online

1,608.64SEK  722.54SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00566
Lägg till i varukorg:
Encapsulating den hot blooded passion av azzurri, går in i dessa överdådigt bekväma fotbollsstövlar är nästan som att komma in i en klassisk italiensk sportbil - fantastiskt exteriör, lyxigt interiör!

med en klassisk, tidlös design, är den pantofola d'oro lazzarini metalliska kungliga upplagan lätt och flexibel och tillverkad av det mjuka kalvläderet som finns tillgängligt.

perfekt passform av foten för fantastisk ballkontroll och känsla, det här är en fantastisk fotbollstart med en stamtavla som matchar.

kärleksfullt gjord för hand på exakt samma långt som de var tillbaka 1886 med samma ergonomiska form, de är exceptionellt mjuka och låter fotrummet röra sig.

resultatet av ett härligt arv, denna fantastiska fotbollstart har en traditionell sex skruv- i aluminium studkonfiguration, idealisk för användning på mjuka, naturliga ytor. Glöm inte att du kan bära din pantofola d'oro lazzarini metalliska kungliga upplagan mjuka fotbollsstövlar precis som professionella med vår start-id-anpassning service.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se