www.geckosolutions.se
 

Senast Nike Tiempo Legend Vi Sg-Pro Anti-Clog Svart/Vit/Hyper Orange Fotboll Kliver för Män Online försäljning

1,973.88SEK  897.22SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00695
Lägg till i varukorg:
Starta målen

starta varje attack på planen i nike tiempo vi fotbollsstövlar. bärs av gerard piqué, jérôme boateng och andrea pirlo, den 6: e iteration tiempo legend förhöjer sitt rykte för att ge oöverträffad passform, beröring och dragkraft för att skapa en ny era för denna moderna klassiker.

fit:

för att skapa en passform som är värd för tiempo legendstiteln, har stövlarna en ny integrerad tungkonstruktion som garanterar att tungan inte glider, vilket ger en jämn passform.

för stöd och ökat lås ner, innehåller tiempo legend vi en intern mikrofiberbur i midfoten för att få den övre närmare foten, vilket ger en 1 till 1 passform som hjälper till att förbättra den dominerande beröra bollen.

arbetar i tandem med midfootburet, den gjutna hälräknaren kommer att överensstämma med fotens naturliga form för att förhindra eventuell hälsläppning, medan en mikrofiberduk ovanpå innersulan också arbetar för att eliminera någon fotrörelse i stöveln.

touch:

för omedelbar kontroll på bollen, har tiempo legend oss ??en adaptiv k-läder på stövlarna på stövlarna . detta läder är vakuumpressat till det inre buret för att ge en vadderad effekt, för överlägsen beröring när du passerar och tar emot bollen.

med lädervakuumpressat minskar detta mängden vattenupptagning för att hålla den övre återstående mjuka och ljusa, samtidigt som acc (alla förhållanden kontroll) -tekniken ger optimal kulstyrning i både våta och torra förhållanden.

dragkraft:

med anti-clog traction, tiempo legend vi representerar nästa nivå prestanda för fotbollsstövlar på mjuka markytor.

förhindrar att leran kläms upp och väger ner dig. Självplattan har proprietär teknik som fungerar med elementen att skjuta lera och ger allt väderförhållande - så att du kan njuta av det vackra spelet året runt.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se