www.geckosolutions.se
 

Senast Nike Psg 16/17 Hem Match Sock Midnatt Navy/Utmaning Röd/Vit Tröja för Män Online försäljning

549.45SEK  254.08SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 02463
Lägg till i varukorg:
Psg 16/17 hemmet matchande strumpor ger en vibrerande gnista i kontrast till resten av satsen från huvud till tå och framhäver den mest dynamiska delen av fotbollsspelarens kropp - nedre benen - för att accentuera fart.

nikegrip ger mer friktion för mer dragkraft under fotbollsspecifika rörelser som acceleration, retardation, rotation och skärning.

för att uppnå det ökade greppet såg nike ut naturen och speciellt greppegenskaperna hos gecko. som en gecko, som kan klättra vertikala ytor tack vare dragkraften från hundratals små hår på tårna, skapar nanofibren av nikegripsockor mycket mer kontaktpunkter med foten och skon än en enda fiber. vridning av nanofibrerna med traditionella fibrer som används i strumptillverkning skapar därför den ultimata sockerfibern.

arbetar med slitstarka data, nike har ökat kontaktpunkter på storågen och hälen och bara förbättrar strumpans passform, ringa sin storlek och eliminera extra tyget för ett mer precist hälslåsningssystem. därifrån fungerar nikegrip i samklang med nike sko inlägg för att ultimativt öka en idrottares inköp och poise.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se