www.geckosolutions.se
 

Senast Nike Mercurialx Proximo Ii Df Ic Varggrå/Vit/Ren Platina/Laserblå Fotbollskläder för Män Online

1,937.36SEK  889.28SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00765
Lägg till i varukorg:
Kyssa my mercurials

nike mercurialx proximo ii är besläktad med en formel en bil, med vetenskapliga innovationer för att du är den snabbaste spelarna på domstolen.

passar

konstruerad med en flyknit och nikeskin övre har mercurialx en uppgraderad tunga mindre konstruktion, medan fläktkablarna i överdelen självständigt kan reagera på hur foten går i kontakt med marken för optimal avstängning.

för att minska förlusten av elasticitet över tiden, har den dynamiska passformen kragen en strängare stickakonstruktion för att förbättra din proprioception med marken, medan den interna anti-skidduken eliminerar eventuell fotrörelse i bagaget.

för att förbättra känslan och känslan, har mercurialx proximo en ny 3-d-texturerad hastighetsribkonstruktion som stickas in i skopans övre fläns för att skapa ökat grepp , medan medialkanalerna på vristen överensstämmer med bollens form.

en full-längd phylon mellansula ger lätt och lyhörd dämpning, medan den tri-stjärniga yttersålen med flexspår låter fötterna gå naturligt på inomhusytor. För att öka hållbarheten på slipande ytor, har tåboxen sömmar för ökad styrka.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se