www.geckosolutions.se
 

Senast Nike Magistax Proximo Ii Ic Volt/Volt Is/Knappt Volt Soccer Klämmer för Män Online

1,259.28SEK  563.74SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00915
Lägg till i varukorg:
Spela snabbt. tänk snabbt.

för en bestämd passform och känsla, har magistax proximo ii en flyknit övre, som har konstruerats för att ge en sokliknande känsla och eliminera alla utrymme runt foten för en handskensliknande passform.

striker direkt i övre delen på mediala och laterala sidor är magistaxens flywirekablar, som går från ögonlocken till bettlinjen för strategisk avstängning, medan en inre hälräknare håller fotleden stabil och säker.

omformad för att knyta underbenet och foten, är den dynamiska passformen utformad så att den passar den naturliga konturen av din malleolus för en säkrare och skyddande passform, samtidigt som dess hårdare stickning ger bättre formhållning.

en ny termoformad flyknit övre skapar en 3-d texturerad övre för mer friktion på bollen, medan acc (alla förhållanden styrda) tekniken ger en konsekvent beröring av boll i både våta och torra förhållanden.

snören har flyttats något till medialsidan för att skapa en större yta när man slår bollen, medan de tunga konstruktionerna läggs till vaddering för att säkerställa att din beröring på bollen är responsiv. />
dragkraft

ger lätt viktbeläggning som är konstruerad speciellt för det lilla spelet, innehåller magistaxens enda lunarlon för att mildra kraften på stötarna, medan ett lager av nike slipgummi på tå lägger hållbarhet.

en cirkulär svängzon i framfoten gör det möjligt för spelare att vända sig snabbt medan de spelar på inomhusytor.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se