www.geckosolutions.se
 

Senast Nike Hypervenomx Proximo Ii Df Tf Elektrisk Grön/Svart/Hyper Orange Fotbollskläder för Män försäljning

1,333.92SEK  619.32SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01008
Lägg till i varukorg:
Skära. strejk. poäng.

för första gången i hypervenoms historia, har fantomet en enstaka fläskknit konstruerad övre, som integrerar områden med hög andningsförmåga, stretch och stöd , medan den tunglösa designen nästan eliminerar några sömmar.

för ökad låsning sätter hypervenoms fläktkablar i mitten och arbetar med snören för att ge stabilitet vid laterala rörelser. en inre hälräknare kopplar foten, medan den anatomiskt konturerade nike greppet sockliner hjälper till att eliminera fotrörelsen i stöveln.

utformad för att säkerställa ytterligare stabilitet vid laterala rörelser, har den dynamiska passformen kragen en redesignad agility manschett, som har en asymmetrisk konstruktion som passar den naturliga formen på dina fotled.

touch:

det asymmetriska lacingsystemet på fantomet expanderar ditt kontrollområde på bollen, medan porongaskskruvar i den hyperreaktiva strejkzonen är beroende av varandra. vilket medför låg hastighet hjälper de till att skapa en dämpande mjuk beröring på bollen, men aktiverar styvhet när man slår bollen i hög hastighet för att ge en fast startplatta för en riktig strejk.

för att förbättra kontrollen på bollen i både våta och torra förhållanden appliceras överdelen med alla förhållanden kontroll (acc) teknik.

drag:

gummiytan ger överlägsen dragkraft på konstgjord mark, medan zoom luftenhet i hälen levererar låg profil och lyhörd dämpning.


Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se