www.geckosolutions.se
 

Senast Nike Hypervenom Phantom Iii Tech Craft Fg Svart/Elektrisk Grön/Sequoia Fotbollskläder för Män Online

1,730.92SEK  778.12SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01041
Lägg till i varukorg:
Skära. strejk. scoring.

utvecklats för att ge dödliga slagare som robert lewandowski, harry kane och marcus racshford med det ultimata vapnet framför målet, har nike hypervenom phantom iii omarbetats för att säkerställa bättre lockdown, mer smidighet och större kraft.

passar:

hypervenom phantom iii har en endelad flyknit och k-läder övre medan den tunglösa designen nästan eliminerar några sömmar.

för ökad låsning, slår hypervenoms fläktkablar på mittfoten och arbetar med snören för att ge stabilitet vid laterala rörelser. en inre hälräknare kopplar foten, medan den anatomiskt konturerade nike greppet sockliner hjälper till att eliminera fotrörelsen i bagaget.

touch:

det asymmetriska lacingsystemet på fantom expanderar din kontrollområde på bollen, medan porongaskskruvar i den hyperreaktiva strejkzonen är hastighetsberoende. vilket medför låg hastighet hjälper de till att skapa en dämpande mjuk beröring på bollen, men aktiverar styvhet när man slår bollen i hög hastighet för att ge en fast startplatta för en riktig strejk.

för att förbättra kontrollen på bollen i både våta och torra förhållanden appliceras k-läder med alla villkorskontrollteknologi.

drag:

utvecklad under sex år och inspirerad av nike free running sko, den helt nya hyperreaktiva sulan har ett flexibelt pebax®-material i framfoten för ökad flexibilitet, medan ett kraftigare nylonmaterial i häl ger stöd.

konstruerad för sidodelar och skarpa varv, hypervenom har en blandning av sexkantiga och chevronformade studs för att hjälpa hjälp rotations- och sidotraktion på fast mark.


Månadens special september
Copyright © 2017 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se