www.geckosolutions.se
 

Senast Adidas X 15,3 Tf Chock Rosa/Solgrön/Kärna Svart Fotbollskläder för Män Online-försäljning

936.92SEK  412.88SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01634
Lägg till i varukorg:
Hur fotboll spelas förändras. som vetenskap och analys tar tag i, är varje handling av varje spelare under mikroskopet. spelarna förväntas uppfylla alltmer specifika roller på planen för att hjälpa deras lag vinna matchen. det är därför adidas har utvecklat ett helt nytt utbud av stövlar för att passa olika typer av spelare. det är en fotbollsrevolution och det är dags att välja din stil.

du kan inte planera mot kaos - de oväntade ögonblicken av briljans som bryter spelet. När allt kommer omkring, om du inte vet vad som händer, hur kan du stoppa det? X från adidas är en start som är utformad för riskmakare: spelare som inte vet vad det innebär att spela säkert. spelare som ser chansen i ögat och satsar allt. spelare som gareth bale och thomas müller.

mjuk, nära passande, tvåtonig maskhud gör att du är bekväm i rampljuset, medan ett specialdesignat, icke-märkt dragsystem ger dig den plattform för oförutsägbar rörelse på gräs. försvarare vet inte vad som slår dem.

observera: för att uppnå den perfekta passformen rekommenderar vi att du väljer ½ storlek upp från din normala skostorlek.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se