www.geckosolutions.se
 

Senast Adidas Ess 15.2 Fg/Ag Läder Kärna Svart/Matt Silver/Vit Fotbollsplagg för Män Online försäljning

1,421.26SEK  659.02SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01893
Lägg till i varukorg:
Om du kontrollerar spelet, vinner du spelet. Det är vad som händer när varje beslut, varje beröring, varje handling, är perfekt. och det finns inget motståndet kan göra åt det. den nya essen från adidas är precision konstruerad helt ner till finaste detaljer, vilket garanterar absolut optimal prestanda i alla avseenden. varje enskild aspekt av design har övervägts, analyserats, testats och förfinats för att skapa en start som gör att vinna nästan en oundviklighet. i fotboll kan en miljon saker hända, och essen är redo för dem alla. alla möjliga händelser har redan erkänts i förväg. för när segern står på spel kan du inte lämna någonting till chans.

essens mjuka treskiktiga syntetiska läder övre ger dig kontrollen med en pålitlig första touch på bollen, medan en ny bred sist över mitten av foten erbjuder komfort som bidrar till att öka känslan på bollen.

för yttersula av denna boot adidas använder du en mängd olika plastpinnar med olika storlek för att erbjuda dragkraft på vilken artificiell och fast yta som helst, vilket hjälper dig att vara skillnaden på planen.

observera: för att uppnå den perfekta passformen rekommenderar vi att du väljer ½ storlek upp från din normala skostorlek.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se