www.geckosolutions.se
 

Senast Återanvänd Reload Prime S1 Vit/Svart Målvakt Handskar för Män Online försäljning

984.56SEK  460.52SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03508
Lägg till i varukorg:
Nytt för det här året ger reusch reload-sortimentet ett klassiskt utseende till intervallet. med några av de bästa tillgängliga teknologierna, har detta sortiment alla olika koncept, så att du kan välja för att passa dina behov.

dessa specifika handskefunktioner -

palm latex - s1 supersoft < br />
s1 super soft är reuschs nyutvecklade palm latex avsedd för att leka på naturligt gräs. Den har en mycket mjuk komposition som är konstruerad för fantastisk prestanda när det gäller grepp, dämpning och hållbarhet.


palm cut - rolled expanse = platt palm

den klassiska plana palmskärningen är en av de längsta spåren i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken ger det största möjliga kontaktområdet när du tar bollen.
med den här specifika klippningen omsluter latexen lilla och pekfinger åt rätt håll nästan runt bakhanden, vilket maximerar fångstområdet även ytterligare.

handskenets bakre hand har många funktioner, inklusive -

backhand

luftventilsystem -

airventsystem är designade för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, som tillhandahålls med ett andningsbart nät som täcker hela överkanten och sidorna av fingrarna. den här designen ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handen och fingrarna håller dem svalare på heta dagar. dragslinga - dragslingan är där för att hjälpa till med att sätta på på handsken utan att skada latexen, är detta särskilt användbart på kalla / våta dagar. Funktionerna inkluderar: storlek: 7-11 inklusive ½: s palm: reusch s1 super soft latex.
snitt: valsad platta.
backhand: latex
handledsförslutning: handledbandage fullband flexCopyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se