www.geckosolutions.se
 

Rabatt Säljer Total Kontakt Aqua Pro Gk Handskar Vit/Aqua Blå/Svart Målvakt Handskar för Män försäljning

924.22SEK  428.76SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03416
Lägg till i varukorg:
Säljer wrap aqua pro gk handskar kombinerar komfort under alla förhållanden med maximal latex till bollkontakt och elitprestanda i vått väder för en oöverträffad upplevelse. cut - latex omger handen vid alla axelpunkter med expansionen klippa och designen ger komfort och flexibilitet som följer handens form. först utvecklad av säljer under 2011, är klyftans skärning en sammansmältning av rullefingeren, negativa och klassiska skärningar i kombination.

omslutningen av surround cut ™ handlar om ytterhanden och ger målvakten ytterligare komfort tillsammans med maximal latex till bollkontakt när du tar bollen. Tekniken ger behållaren extra säkerhet vid hantering av svåra bollar och korsningar, speciellt under svåra väderförhållanden. Palm - handflatan ger en nästan magnetisk kontakt med bollen, med den höga reaktiva vidhäftningen latex som används av säljer ger fantastisk stötdämpning och optimal grepp. exklusivt utvecklad i tyskland, är den högsta latexen speciellt utformad för elitprestanda vid vått väder. backhand - dubbelskiktet pu på backhanden av dessa säljer målvakthandskar överlagras med 3 mm präglad mjuk tysk latex med flex zoner för fri rörlighet och ett texturerat stansområde för effektiva röjningar. ger värme och komfort, kan materialets vattenbeständiga egenskaper hjälpa till att hålla handen relativt torr.

en hexagonalt komprimerad latexstanszon ger ett område på backhanden för ökad effekt och noggrannhet vid stansning av bollen klar.

handled - ett extremt stödjande och vattentätt 7cm elastiskt bandage med latexband garanterar att sälja wrap aqua pro goaliehandskar erbjuder en säker passform, medan en dragklinga hjälper till med lätt borttagning.

den lätta på fliken är konstruerad med mjukt gummi och är utformat för att hjälpa behållare när man sätter på sin andra handske, även i de våtaste förhållandena.

funktionerna inkluderar: palm-adhesion ultra supreme < br> cut-roll finger
backhand - latex med präglad latex punchzoneCopyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se