www.geckosolutions.se
 

Rabatt Säljer Wrap Klimatkonkurrens Gk Handskar Svart/Orange/Röd Målvakt Handskar för Män försäljning

1,003.62SEK  460.52SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03391
Lägg till i varukorg:
Ger utmärkt passform och känsla, säljer wrap elite gk handskar är utformade för komfort och prestanda. extra skydd tillhandahålls av ett skiktskikt i den extrema tyget bakhand som gör det enkelt att röra sig utan att lägga på vikt eller värme.

palm -
4mm absolut latex med 5mm minne skum backer ger enastående komfort , slagskydd och grepp.

klipp -
rollfinger - rollfinger-skäret är konstruerat för att ge maximal koll i handkontaktområdet. latexen omger fingrarna och är fäst rakt på backhanden vilket gör att den kan linda runt fingret vilket ger den en bekväm, snygg passform.

kroppen -
backhand tyget är tillverkat av två lager av tyg som är bundna runt en 1 mm skum mesh kärna. Outlast skummasken är ett vattentätt material som också reglerar handtemperaturen, håller dig cool, torr och fokuserad på spelet.

punchzone -
d30 tech är en revolutionerande innovation i målvaktsvärlden. mjukt och flexibelt för beröring, det hårdnar på slag, som med bollen när du stansar, vilket ger en stabil fast slagzon för ultimata clearing.

handledsbandage -
en ultra-stödjande och vattentät 9 cm neoprenbandage med latexband garanterar att handskarna ger en säker passform och en dragklinga hjälper till med lätt avlägsnande.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se