www.geckosolutions.se
 

Rabatt Säljer Silhuett Klimatkonkurrens Gk Handskar Svart/Orange/Röd Målvakt Handskar för Män försäljning

1,029.02SEK  476.40SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03390
Lägg till i varukorg:
Ger utmärkt passform och känsla, säljer silhuett elite gk handskar är utformade för komfort och prestanda. extra skydd tillhandahålls av ett skiktskikt i den extrema tyget bakhand som gör det enkelt att röra sig utan att lägga på vikt eller värme.

palm -
4mm absolut latex med 5mm minne skum backer ger enastående komfort , slagskydd och grepp.

klipp -
silhuett - silhuettskuren design ser handflatan sys på fingertopparna på insidan av handsken, vilket gör att man får en bättre passform på inuti handsken, samtidigt som kontaktytan på bollen ökar.

kroppen -
backhand-tyget är tillverkat av två lager tyger bundna runt en 1 mm skumkärna. Outlast skummasken är ett vattentätt material som också reglerar handtemperaturen, håller dig cool, torr och fokuserad på spelet.

punchzone -
d30 tech är en revolutionerande innovation i målvaktsvärlden. mjukt och flexibelt för beröring, det hårdnar på slag, som med bollen när du stansar, vilket ger en stabil fast slagzon för ultimata clearing.

handledsbandage -
en ultra-stödjande och vattentät 9 cm neoprenbandage med latexband garanterar att handskarna ger en säker passform och en dragklinga hjälper till med lätt avlägsnande.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se