www.geckosolutions.se
 

Rabatt Reusch Puls R2 Ortho-Tec Elektriska Blå Målvakt Handskar för Män Online försäljning

900.40SEK  404.94SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03515
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på återuppbyggnaden: puls r2 ortho-tec för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.

klippa
den klassiska plana palmsnittet är en av de längsta spåren i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken är att den ger största möjliga kontaktområde när du tar bollen.

palm
r2 supersolid palm latex är reuschs första val för spelar på artificiellt gräs. det starka klisterskumet ger optimala nötnings- och dämpningsegenskaper.


back hand-funktioner
ortho tec - reuschs främsta fixa fingertoppar ger bästa skydd mot fingrarna utan att förlora någon flexibilitet på fingrar. Luftventilsystem - luftventilationssystemet är utformat för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, som tillhandahålls med ett andningsbart nät som täcker hela överkanten och sidorna av fingrarna. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handens övre del och fingrarna håller dem svalare på heta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: r2 - supersolid
klipp: expansieklipp
handled stängning: handledband fullt band med textil
backhand: mjukt pvc
storlekar: 7.5-11Copyright © 2019 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se