www.geckosolutions.se
 

Rabatt Reusch Puls Pro G2 Svart/Chockerande Orange/Chockerande Orange Målvakt Handskar för Män Online försäljning

951.21SEK  436.70SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03514
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på återuppgiften: puls pro g2 för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.

klippa
den klassiska plana palmskärningen är en av de längsta löpande skärningar i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken ger det största möjliga kontaktområdet när du tar bollen.
med den här specifika klippningen omsluter latexen lilla och pekfinger åt rätt håll nästan runt bakhanden, vilket maximerar fångstområdet även ytterligare.

palm
g2 - ändra krav i målvakten ring för modifierade skum egenskaper. g2 ultrasoft, är reuschs bästa palme när det gäller grepp i torra och våta förhållanden. med ett förbättrat nötningsbeständighet gör tillägget av olika komponenter detta palmimaterial märkbart starkare. bästa dämpning när du håller mycket svåra och snabba bollar fyller dess högsta status. g2 - den övre handflatan uppfyller de högsta kraven.


funktionerna bakom böjningar
pro flex-specifika placeringar av materialen gör det möjligt för pro flex att erbjuda fantastisk flexibilitet i backhanden, vilket förbättrar komforten och prestanda. tillåter att flytta med handens naturliga konturer. Luftventilsystemet - luftventilsystemet är avsett för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, försedd med ett andningsbart nät som täcker hela överdelen och fingersidan. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handflatan och fingrarna håller dem svalare på heta dagar.

a - det ergonomiska stödsystemet möjliggör handskens anatomiska form samtidigt som den ligger i viloläge något krökt i det naturliga fångstläget. latexen på lillfingersidan är lite dras upp för att ge ett större fångstområde.

dragslinga - dragslingan finns för att hjälpa till med att sätta på handsken utan att skada latexen. Det här är särskilt användbart på kalla / våta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: g2 ultra soft
cut: valsad snitt ess
handledslock: handledband fullt band med textil
backhand: pro latex
storlekar: 7.5-11 (+12)Copyright © 2019 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se