www.geckosolutions.se
 

Rabatt Reusch Puls Pro Duo ™ G2 Grön Gecko/Säkerhetsgula Målvakthandskar för Män Online-försäljning

919.45SEK  404.94SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03513
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på återuppgiften: pulse pro duo g2 för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.

klippa
den rullade expansionsklippet kombinerar den klassiska plana palmen skär, vilket är en av de längsta spåren i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken är att det ger största möjliga kontaktområde när du tar bollen.

tummen dra nytta av en valsad skärning, vilket ytterligare ökar latexkontaktområdet på bollen , förstärker greppet.

duo g2 ultrasoft kombinerar de utmärkta egenskaperna hos reusch g2 ultrasoft palm med den speciella duokonstruktionen. detta är ett extra lager av latex på insidan av handflatan som garanterar maximal absorption, vilket ger optimal kontakt mellan handflatan och handen för säkert grepp och extra känsla.

bakhandsfunktioner

pro flex-specifika placeringar av materialet gör det möjligt för pro flex att erbjuda fantastisk flexibilitet i backhand förbättrad komfort och prestanda. tillåter att flytta med handens naturliga konturer. Luftventilsystemet - luftventilsystemet är utformat för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna genom att använda ett andningsbart nät som täcker hela överdelen och fingersidan. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handflatan och fingrarna håller dem svalare på heta dagar.

a - det ergonomiska stödsystemet möjliggör handskens anatomiska form samtidigt som den ligger i viloläge något krökt i det naturliga fångstläget. latexen på lillfingersidan är lite dras upp för att ge ett större fångstområde.

dragslinga - dragslingan finns för att hjälpa till med att sätta på handsken utan att skada latexen. Det här är särskilt användbart på kalla / våta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: duo g2
snitt: valsad snitt ess
handledslock: handleden bandage full band med textil
backhand: pro latex
storlekar: 7.5-11 (+12)Månadens special mars
Copyright © 2019 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se