www.geckosolutions.se
 

Rabatt Reusch Puls Prime M1 Ortho-Tec Svart/Chockande Orange Målvakt Handskar för Män Online försäljning

890.87SEK  404.94SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03517
Lägg till i varukorg:
När spänningen är hög och din puls är racing, lita på återuppbyggnaden: pulse prime m1 ortho-tec för att hjälpa dig att leverera spara efter spara.

klippa
den klassiska plana palmsnittet är en av de längsta spåren i målvakten, kännetecknad av dess yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken är att det ger största möjliga kontaktområde när du tar bollen.

handflatan m1 mega grip är en högkvalitativ och extremt mjukt latexskum med utmärkta egenskaper. dess sammansättning av naturlig och syntetisk latex genererar förbättrat grepp och kulstyrning. den är lämplig för olika väderförhållanden.

back hand-funktioner
ortho tec - reuschs främsta fasta fingertoppar ger bästa skydd mot fingrarna utan att förlora någon flexibilitet på fingrarna.

luftventilsystem - luftventilsystemet är avsett för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, som tillhandahålls med ett andningsbart nät som täcker hela överkanten och sidorna av fingrarna. Denna design ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handens övre del och fingrarna håller dem svalare på heta dagar. Funktionerna inkluderar: palm: m1 mega grepp
snitt: snittskärning
handledslock: handledsband fullt band med textil
backhand: latex
storlekar: 7.5-11 (+12)Copyright © 2019 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se