www.geckosolutions.se
 

Rabatt Puma Evospeed Ii Sl Tricks Blanda Sg Rosa Glo/Säkerhet Gula/Svarta Fotbollskläder för Herrförsäljning

1,502.25SEK  682.84SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00350
Lägg till i varukorg:
Som dominerar vid sommarens europeiska mästerskap och copa américa centenario kombinerar de nya puma-trickarna pink glo och safety yellow för att fånga uppmärksamheten hos alla på och utanför planen.

designad för att få en nära kontakt med bollen, har nästa generations puma evospeed ii sl tricks fotbollsstövlar en ultra-tunn textilövre, medan den nya mönstrade laserskärningshastighetsstrukturen ger överlägsen stöd under snabba varv .

den superlätta nylonyttersula med speedtrack-spines säkerställer stabiliteten i fotfoten, medan dess blandning av mjuka och fasta jordtappar ger den perfekta balansen mellan dragkraft och acceleration på vått naturtomt.


funktioner inkluderar: var vänlig notera att evospeed ii sl är inte för träningsdagar. det är för dina bästa dagar. dina matchdagar. Den får bara användas på riktigt gräs. På grund av sin extremt lätta design förväntas det vara upp till 10 spel. men de ögonblick det skapar kommer att vara för evigt.Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se