www.geckosolutions.se
 

Rabatt Nike Tiempo Legend Vi Fg Svart/Vit/Svart/Metallisk Guld Fotboll Kliver för Män Online försäljning

1,931.01SEK  873.40SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00698
Lägg till i varukorg:
Starta finishen

starta varje attack på planen i de nya nike tiempo 6 fotbollsstövlarna. bärs av gerard piqué, jérôme boateng och andrea pirlo, den 6: e iteration tiempo legend förhöjer sitt rykte för att ge oöverträffad passform, beröring och dragkraft för att skapa en ny era för denna moderna klassiker.

passar


för att skapa en passform som är värd för tiempo legendstiteln, har stövlarna en ny, integrerad tungkonstruktion som garanterar att tungan inte glider, vilket ger en jämn passform.

för stöd och ökat lås ner, innehåller tiempo legend 6 en intern mikrofiberbur i midfoten för att få den övre närmare foten, vilket ger en 1 till 1 passform som hjälper till att förbättra den dominerande beröra bollen.

arbetar i tandem med midfootburet, den gjutna hälräknaren kommer att överensstämma med fotens naturliga form för att förhindra eventuell hälsläppning, medan en mikrofiberduk ovanpå innersulan också arbetar för att eliminera eventuella fotrörelser i stöveln.

touch:

för omedelbar kontroll på bollen, har tiempo legend 6 ett adaptivt k-läder på stövlarna på stövlarna . detta läder är vakuumpressat till det inre buret för att ge en vadderad effekt, för överlägsen beröring när du passerar och tar emot bollen.

med lädervakuumpressat minskar detta mängden vattenupptagning för att hålla den övre återstående mjuka och ljusa, medan acc (alla förhållanden kontroll) -tekniken ger optimal kulstyrning i både våta och torra förhållanden.

drag:

en funktionell fg studkonfigurationsfunktion direkt injektion studs, rektangulär i hälen för ökad stabilitet och konisk i framfoten för ökad komfort och rotation, vilket ger överlägsen dragkraft och underfotskontroll på fasta ytor.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se