www.geckosolutions.se
 

Rabatt Nike Mercurialx Proximo Ii Cr7 Ic Cool Grå/Metallisk Hematit/Varggrå Fotbollskläder för Män Online

2,072.34SEK  928.98SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00758
Lägg till i varukorg:
Cr7 kapitel 4: smidda för storhet

chronicling cristiano ronaldo ankomst till manchester united och hans mentorskap av sir alex ferguson, nike mercurialx proximo ii ic markerar kapitel 4 i cr7-berättelsen.

lämplig

konstruerad med en flyknit och nikeskin övre, mercurialx har en uppgraderad tunga mindre konstruktion, medan flywirekablarna i övre kan reagera på hur foten engagerar sig med marken för optimal låsning.

för att minska förlusten av elasticitet över tiden, har den dynamiska passformen kragen en strängare stickakonstruktion för att förbättra din proprioception med marken, medan den interna anti-skidduken eliminerar eventuell fotrörelse i bagaget.

för att förbättra känslan och kännetecknet, har mercurialx proximo en ny 3-d-texturerad hastighetsribkonstruktion som stickas in i stövelns övre övre för att skapa ökat grepp medan medialkanalerna på vristen överensstämmer med bollens form.

en full-längd phylon mellansula ger lätt och lyhörd dämpning, medan den trestjärniga yttersålen med flexspår låter fötterna gå naturligt på inomhusytor. För att öka hållbarheten på slipande ytor, har tåboxen sömmar för ökad styrka.


Månadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se