www.geckosolutions.se
 

Rabatt Nike Mercurial Superfly V Cr7 Ag-Pro Coola Grå/Metalliska Hematit/Varggrå Fotbollskläder för Män Online

1,972.30SEK  905.16SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00886
Lägg till i varukorg:
Cr7 kapitel 4: smidda för storhet

med smält-esque orange och röda gradienter på plattan som övergår till metalliska toner på det övre representerande hett järn som smiddas i form, symboliserar nike mercurial superfly v designen omvandlingen av ronaldo under ledning av sir alex ferguson.

en framträdande sju i cr7-logotypen på medialsidan och hans föregående skjorta nummer 28, i romerska siffror på hälen med vii av xviii, tillsammans erkänner hans övergång till det ikoniska tröskelnummeret.

utformat kring idén om en racecar fit, har superfly v en ny v16 sista som är utformad för att engagera sig den stora metatarsalen genom att forma yttersulan till fotens naturliga konturer. Detta gör det möjligt för metatarsalerna att sitta lägre i bagaget medan storåten är något uppåt, vilket ökar böjningen över fogen och ger dig möjlighet att generera maximal effekt när du sprinter av märket.

konstruerad med en flyknit och nikeskin övre, superflyen har en uppgraderad tunga mindre konstruktion, medan flygelskablarna i övre kan reagera på hur foten går i kontakt med marken för optimal avstängning.

för att minska förlusten av elasticitet över tiden, har den dynamiska passformen kragen en strängare stickakonstruktion för att förbättra din proprioception med marken, medan den interna anti-skidduken eliminerar eventuell fotrörelse i bagaget.

för att förbättra din känsla och känsla, har superfly v en ny 3-d-texturerad hastighetsribkonstruktion som stickas in i stövelns övre fläns för att skapa ökad friktion på bollen för höghastighetsstyrning.

appliceras med nike's all-conditions control (acc) -teknologi, ger superflyen konstant nivå på greppet på bollen i våta och torra väderförhållanden.

< br /> omdesignad för att förbättra din acceleration, är superflyets chassi tillverkad av komprimerad nylon, som är 40% lättare än den kolfiberplatta som används för superfly iv.

mer responsiv och formad till den anatomiska v-16 sist, har solplattan chevron och koniska formade knytar för snabb markpenetration, frigöring och bromsning på artificiella gräsytor.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se