www.geckosolutions.se
 

Rabatt Nike Mercurial Damp Xi Sg-Pro Race Rosa/Svart/Vit Fotbollskläder för Män Online

1,630.88SEK  754.30SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00864
Lägg till i varukorg:
Vetenskapen om hastighet

nästa generation nike mercurialånga är relaterad till en formel en bil, med vetenskapliga innovationer för att säkerställa eden risk, willian och franck ribéry är de snabbaste spelarna på planen.

passar

utvecklad runt idén om en racecar fit, har ångan en ny v16 som är utformad för att engagera huvudmetatarsalen genom att forma yttersula till fotens naturliga konturer. Detta gör det möjligt för metatarsalerna att sitta lägre i bagaget medan storåten är något uppåt, vilket ökar böjningen över fogen och ger dig möjlighet att generera maximal effekt när du springer utanför märket.

konstruerad med syntetisk övre tejin , ångan har en tunga konstruktion för att sätta ihop foten för en snygg passform, medan det inre slipskyddet förhindrar rörelse i bagaget.

touch

till förbättra din känsla och känna, ångan har en ny 3-d-texturerad hastighetsribkonstruktion för att säkerställa höghastighetsstyrning. appliceras med nike's all-conditions-kontroll (acc) -teknologi, ger ångans övre konsekventa grepp på bollen i vått och torrt väder.

dragkraft

mer responsiv och formad till den anatomiska v-16 sist, har den komprimerade nylonplattan en blandning av chevronformade och metallskruvningstoppar för snabb markpenetration, frigöring och bromsning på mjuka naturliga gräsytor.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se