www.geckosolutions.se
 

Rabatt Nike Magistax Proximo Ii Tc Ic Svarta Fotbollskläder för Män Online

1,364.09SEK  611.38SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00911
Lägg till i varukorg:
Kraftfull playmaking

passar

för en bestämd passform och känsla, har magistax proximo ii funktioner flyknit, som har konstruerats för att ge en sokliknande känsla och eliminera utrymme runt fot för en handskensliknande passform.

striker direkt i övre delen på mediala och laterala sidor är magistaxens flywirekablar, som går från ögonlocken till bettlinjen för strategisk avstängning, medan en inre hälräknare håller fotleden stabil och säker.

ren designad för att länka underbenet och foten, är den dynamiska passformen utformad för att passa den naturliga konturen på din malleolus för en säkrare och skyddande passform, samtidigt som dess hårdare stickade konstruktion garanterar bättre formhållning. < br />

en texturerad k-läder övre skapar mer friktion på bollen, medan acc (alla förhållanden kontrollerade) teknik ger en konsekvent beröring på bollen under både våta och torra förhållanden .

snören har flyttats något till medialsidan för att skapa en större yta när man slår bollen, medan de tunga konstruktionerna läggs till vaddering för att säkerställa att din beröring på bollen är responsiv. />
dragkraft

ger lätt viktbeläggning som är konstruerad speciellt för det lilla spelet, innehåller magistaxens enda lunarlon för att mildra kraften på stötarna, medan ett lager av nike slipgummi på tå lägger hållbarhet.

en cirkulär svängzon i framfoten gör det möjligt för spelare att vända sig snabbt medan de spelar på inomhusytor.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se