www.geckosolutions.se
 

Rabatt Nike Magistax Proximo Ii Df Tf Mörkgrå/Svart/Volt Fotbollskläder för Män Online

1,529.24SEK  690.78SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00904
Lägg till i varukorg:
Spela snabbt. tänk snabbt.

för en bestämd passform och känsla, har magistax proximo ii en flyknit övre, som har konstruerats för att ge en sokliknande känsla och eliminera alla utrymme runt foten för en handskensliknande passform.

striker direkt i övre delen på mediala och laterala sidor är magistaxens flywirekablar, som går från ögonlocken till bettlinjen för strategisk avstängning, medan en inre hälräknare håller fotleden stabil och säker.

ren designad för att länka underbenet och foten, är den dynamiska passformen utformad för att passa den naturliga konturen på din malleolus för en säkrare och skyddande passform, samtidigt som dess hårdare stickade konstruktion garanterar bättre formhållning. < br />en ny termoformad flyknit övre skapar en 3-d texturerad övre för mer friktion på bollen, medan acc (alla förhållanden styrda) tekniken ger en konsekvent kontakt på bollen i både våta och torra förhållanden.

snören har flyttats något till medialsidan för att skapa en större yta när man slår bollen, medan de tunga konstruktionerna läggs till vaddering för att säkerställa att din beröring på bollen är responsiv. />
dragkraft

ger lätt viktbeläggning som är speciellt utformad för det lilla spelet på konstgjord torv, i magistaxens enda ingår lunarlon för att mildra kraften på stötarna.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se