www.geckosolutions.se
 

Rabatt Nike Magista Opus Ii Tech Craft 2.0 Fg Svart Fotboll Kliver för Män Online försäljning

1,985.00SEK  889.28SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00925
Lägg till i varukorg:
Spela snabbt. tänk fort.

ger den omedelbara anslutningen från start till hjärna, nästa generations nike magista ii tar kreativitet till en ny nivå. utformad för intelligenta spelmakare som andrés iniesta, christian eriksen och sergio busquets, ser de passerar att andra inte orkestrera attackerande chanser för sitt lag.

passar

för en definierande passar och känner, magista ii opus har en texturerad känguru läder övre som formar till din fotas naturliga form för en mjuk och anpassningsbar passform.

för säker låsning stabiliserar magistans hybrid tungkonstruktion foten på plats för att förbättra den snygga passformen och känslan.

touch

för en ren första touchen, den texturerade känguruleken övre har strategiskt placerade 3d-områden på sido- och mediala sidor för hela kulanvändningen.

en applikation av nike's acc (alla villkorskontrollerade) teknik läggs till övre till ger optimal känsla på bollen under både våta och torra väderförhållanden.

dragkraft

lättare än den tidigare versionen, ser magistans sula upp en minskning av pebax för sitt nylonkassett, vilket har reducerat plattans totala vikt från 85g till 62g. Denna minskning gör det möjligt för foten att komma närmare marken, vilket betyder en bättre och lyhörd känsla när man ändrar riktningen.

det studsmönster som användes för magista hade skapats med fina elementanalyser (fea), som är en datoriserad metod som producerar data för att designa en sålplatta ideal för rotationsdragning på fasta ytor.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se