www.geckosolutions.se
 

Rabatt Nike Magista Obra Ii Fg Svart/Vit/Överlägsen Blå Fotbollskläder för Herrförsäljning

1,791.26SEK  809.88SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 00987
Lägg till i varukorg:
Mörk blixt

ger den omedelbara anslutningen från start till hjärna, nästa generations nike magista ii tar kreativitet till en ny nivå. utformad för intelligenta spelmästare som mario götze, blaise matudi och kevin de bruyne ser de passerar att andra inte orkestrera attackerande chanser för sitt lag.

passar

för en definierande passar och känner, har magista obra ii en ny flyknit övre, som har konstruerats för att ge en sokliknande känsla och eliminera utrymme runt foten för en handskensliknande passform.

striker direkt i övre på mediala och laterala sidor är magistans flywirekablar, som går från ögonlocken till bettlinjen för strategisk avstängning, medan en inre hälräknare håller fotleden stabil och säker.

omformad för att knyta underbenet och foten, är den dynamiska passformen utformad så att den passar den naturliga konturen av din malleolus för en säkrare och skyddande passform, samtidigt som dess hårdare stickning ger bättre formhållning.

en ny termoformad flyknit övre skapar en 3-d texturerad övre för mer friktion på bollen, medan acc (alla förhållanden styrda) tekniken ger en konsekvent beröring av boll i både våta och torra förhållanden.

snören har flyttats något till medialsidan för att skapa en större yta när man slår bollen, medan de tunga konstruktionerna läggs till vaddering för att säkerställa att din beröring på bollen är responsiv. />
dragkraft

lättare än den tidigare versionen, ser magistans plåt en minskning av pebax för sitt nylonchassi, vilket har minskat plåtens totala vikt från 85g till 62g. den här minskningen gör det möjligt för foten att komma närmare marken, vilket betyder en bättre och lyhörd känsla när man ändrar riktningen.

studmönstret som användes för magista hade skapats med finelementanalys (fea), vilket är en datoriserad metod som producerar data för att designa en solplatta ideal för rotationsdragning på fasta ytor.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se