www.geckosolutions.se
 

Rabatt Nike Hypervenom Phinish Fg Volt/Svart/Hyper Turkos Fotbollskläder för Män Online

1,457.78SEK  666.96SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01107
Lägg till i varukorg:
Ordstaven om det inte är knäckt, fixar inte det gäller inte här, medan hypervenom var en utmärkt start på alla sätt, antar nike ethos att det alltid finns utrymme för förbättringar - perfektion utvecklas.

introducerar hypervenom ii. nike hypervenom phinish fg är byggd för oöverträffad smidighet på fast mark och har en texturerad nikeskin övre som förstärker beröring och kontroll genom att göra det lättare att känna boll. Den tunga övre är fusionerad med flywire-kablar för en låst passform.

hypervenom phinish, som sin fantommodell, är byggd på en anatomiskt korrekt konturerad hastighet, senast skapad en handskensliknande passform för maximal smidighet.

alla förhållanden kontrollerar ) tekniken ger konsekvent kulkontroll i både våta och torra förhållanden och split-toe-plattan har tå- och midfoot-blad för off-the-mark sprinthastighet. dessa blad har tpu-tips för hållbarhet.

ett kortat spetsområde skapar en större strejkzon för att ge den renaste kontakten med bollen för att säkerställa att strejken är sanna och hitta sitt mål.

inuti stöveln, dämpar en formad sockelfoder foten för att minska trycket från knopparna, öka komforten och minska distraktionerna, vilket gör att du är fri att hålla fokus på spelet.

ett nylon-chassi med en pebax ® basstöd medan du behåller en lyhörd känsla.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se