www.geckosolutions.se
 

Rabatt Nike Hypervenom Phantom Sg-Pro Hyper Crimson/Vit/Atomic Orange Fotbollskläder för Män Online

1,500.66SEK  690.78SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01058
Lägg till i varukorg:
Nike skinn, som är konstruerat av nike för att flytta med fötterna på mjukt mark, är det mjuka och flexibla nikeskinnets övre material som används för den övre delen av hypervenom-fantomet, vilket ger dessa fotbollsstövlar en ljus, tät och nära fot.
< br /> tunna, lätta och slitstarka, har nikeskinnets övre en tredimensionell yta som ger dessa hypervenom fotbollsstövlar en överlägsen kulkänsla och i kombination med nike acc, förbättrad kontroll på mjuk mark.

inne i dessa nylon fotbollsstövlar, en agility bur använder ett internt stödband över mediala och laterala kvartaler av hypervenom fantom för stabilitet och lockdown. Ett förkortat eyestay område flyttas upp av nike för att öka storleken på hypervenom phantom vamp och strejkzon medan snören i dessa fotbollsstövlar är tunnare på vampen för en likformig slående yta.

speglar fotens form, hyperventrifimfotbollsstövlarna är byggda på en anatomiskt korrekt konturerad hastighet för en gl ove-liknande passform med en vadderad sockel som minimerar stöttrycket. Oförutsägbarhet kräver smidighet, så hypervenom fantom fotboll stövlar har utrustats av nike med ett lätt, stödjande och lyhörd nylon chassi med en pebax bas och split tå.

med en kombination av sex koniska skruvade aluminiumspetsar och tpu-tippade bladtoppar, ger hypervenom-dragmönstret reducerade frisättningstider och förbättrad respons på mjuk mark.

var vänlig notera att den här stöveln också levereras med ett reservpaket med byte.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se