www.geckosolutions.se
 

Rabatt Nike England 16/17 Hemdamp Match Shorts Vit/Sport Royal Jersey för Män Online försäljning

662.20SEK  309.66SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 02414
Lägg till i varukorg:
Matchupplagan av de nya englandshortsen är en exakt kopia av satsen som kommer att bäras av likes like wayne rooney, harry kane och raheem sterling vid årets europeiska mästerskap, komplett med all den senaste tekniken som elitspelarna förväntar sig.

för första gången är matchningsbyxor stickade med samma garn som används i matchskjortan och dra nytta av alla fördelar med aeroswift-teknik - nike's proprietära tygkonstruktion som förbättrar både andningsförmåga och passform. Tack vare det här nya garnet har ångkokarna som har aeroswift bättre hantering av fukt än någonsin tidigare, suger sig svettas bort från kroppen 20% snabbare än tidigare, samtidigt som de torkar 25% snabbare. utöver dess svettningsegenskaper har garnet som används i aeroswift optimerats för förbättrad passform och känsla - ett aeroswift-plagg är 10% lättare och tillåter 50% mer stretch jämfört med tidigare kit.

nytt, lättviktigt flätande midjeband minskar eventuell täthet runt midjebyten - den del av kroppen där kläderna överlappar varandra och ofta den mest distraherande delen av ett kit - och förbättrar även andningsförmågan med större perforeringar. en sömlös silikonmaskskruv ger shortsen sin autentiska identitet, medan en djärv blå rand längs sidan av shortsna lägger till definition och förbättrar ytterligare andningsförmågan och expanderar när den sträcker sig för att avslöja en blixt av rött när du rör dig genom redskapen.

funktionerna inkluderar: lättviktigt aeroswift dri-fit-tyg för svetthantering och ventilation.
fold-över-flätade elastiska midjeband garanterar passformen.
replikdesign är densamma som spelarna bär på planen.
avslöja sidoband ger en behaglig känsla mot huden.
hemventiler förbättrar rörelseomfånget.
lätt england landslagskam är sydd på högerbenet.
swoosh design varumärke är värme överfört på vänster ben.
100% polyesterCopyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se