www.geckosolutions.se
 

Rabatt Konkav Halo + Sg Kl Svart/Svart Fotbollskläder för Män Online

1,465.72SEK  674.90SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01441
Lägg till i varukorg:




Halo + -fotbollsstövlarna är utformade för tekniska spelare som tar kontroll över spelet, och har en mjuk k-läder övre, medan unika sömmönster över stövlarna är utformade för att förbättra känslan på bollen.

med rykte för att ge laserstyrd noggrannhet sitter haloens konkava komponent på överdelen av snören för att förbättra din slående förmåga, vilket ger en större sötfläck för att uppnå perfekt kontakt på bollen.

halo + inkluderar f3 (fotbollsform passform), vilket är en unik dubbelsidig systemteknik som erbjuder en stödjande, anpassad passform till alla fotformer utan att störa deras naturliga form.

inne i stöveln har innovativ fusion foder som fungerar bra med sin övre för att bibehålla formen, medan en lättviktsformad eva sockliner ger stötdämpning, extra dämpning och energi tillbaka till hjälp framdrivning.

för kontrollerad fot och stabilitet på mjukt mark, yttersålen är tpu injektion medan sex alu mini-studsar med ytterligare fasta markpinnar utgör en hybridsula för att ge optimal dragkraft.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se