www.geckosolutions.se
 

Rabatt Konkav Halo + Microfiber Sg Svart/Guld Fotbollsplagg för Män Online

1,702.34SEK  778.12SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 01429
Lägg till i varukorg:
Designad för tekniska spelare som tar kontroll över spelet, har halo + en mjuk texturerad syntetisk mikrofiber övre, medan dess yttre gjutna gummiinsatser på stötdämparen ger extra grepp för ökad känsla på bollen.
< br /> med ett rykte för att ge laserstyrd noggrannhet, ligger haloens konkava komponent på den övre delen av snören för att förbättra din slående förmåga, vilket ger en större sötfläck för att uppnå perfekt kontakt på bollen.

halo + inkluderar f3 (fotbollsform passform), vilket är en unik dual-lacing systemteknik som erbjuder en stödjande, anpassad passform till alla fotformer utan att störa deras naturliga form.

inne i boot-funktionerna innovativa fusionsfoder, som fungerar bra med sin övre för att bibehålla formen, medan en lättviktsformad eva sockliner ger stötdämpning, extra dämpning och energi tillbaka till hjälpframdrivning.

för kontrollerad fot och stabilitet på mjukt mark, är yttersålen tpu-injektion medan sex aluminiumstoppar med ytterligare fasta jordstubbar utgör en hybridsula för optimal dragkraft.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se