www.geckosolutions.se
 

Rabatt Ho Ghotta Roll Snr Gk Handskar Svart/Aktiv Gul/Blå Fluo Målvakt Handskar för Män Online försäljning

917.86SEK  412.88SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03693
Lägg till i varukorg:
Ho ghotta snr roll målvakt handskar funktionen ho fotbolls aqua kontroll palm för att säkerställa att du har optimal grepp och boll kontroll i både vått och torrt tillstånd.

stil - ghotta är en av hos mer populära klipp, valt av många av deras sponsrade prohållare i storbritannien och hela europa. ghotta-serien är hoens mest tekniskt avancerade handskenivå och är utformat för att ge en snygg passform runt handflatan och fingrarna.

cut - en av de mest populära skärningarna på marknaden är rullfingeren utformad för att ge maximal koll på handkontaktområdet. latexen omger fingrarna och är fäst direkt på bakhanden som gör att den kan linda runt fingret vilket ger den en bekväm snygg passform. palm - aqua control latex är ho fotbolls bästa professionell kvalitet palm med en unik formelinnovation, som erbjuder en perfekt kombination mellan egenskaperna hos vårt aqua grip och mega grip palms för att ge bästa förtroende när det gäller grepp och kulstyrning. De speciella föreningarna och tillsatserna i latexformeln ger en balans mellan att dämpa och överlägsna kvalitetskvaliteten vid både våta och torra förhållanden, vilket gör det till ett av de mest populära latexvalen för ho sponsrade djurhållare, bland annat adrian of west ham, tom burnon burnley, beta av sevilla och willy caballero i manchester city. Backhand - backhandens kropp har ho's exklusiva ds-hud som ger överlägsen andningsförmåga och vätskegenskaper för att transportera fukt bort från handen, liksom latex på backhanden är utformad för att hjälpa stansskydd genom att ge en slipande yta till stansen.

handleden - det elastiska handledsremmen är utformat för att ge stöd till handleden när du sparar även de svåraste skotten medan masen (mikro justerbar rem) ger en skräddarsydd bekväm passform på händerna.


Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se