www.geckosolutions.se
 

Rabatt Återanvänd Reload Prime G2 Vit/Svart Målvakt Handskar för Män Online försäljning

1,011.56SEK  468.46SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03501
Lägg till i varukorg:
Nytt för det här året ger reusch reload-sortimentet ett klassiskt utseende till intervallet. med några av de bästa tillgängliga teknologierna, har detta sortiment alla olika koncept, så att du kan välja för att passa dina behov.

dessa specifika handskarfunktioner -

palm latex - palm - g2 - förändring av krav i målbevakningsanrop för modifierade skumegenskaper. g2 ultrasoft, är reuschs bästa palme när det gäller grepp i torra och våta förhållanden. med ett förbättrat nötningsbeständighet gör tillägget av olika komponenter detta palmimaterial märkbart starkare. bästa dämpning när du håller mycket svåra och snabba bollar fyller dess högsta status. g2 - den övre palmen som uppfyller de högsta kraven.

palm cut - rolled expanse = platt palm

den klassiska plana palmskärningen är en av de längsta spåren i målvakten, genom sina yttre sömmar som förstorar palmens inre yta. Den främsta försäljningsplatsen för den plana handsken ger det största möjliga kontaktområdet när du tar bollen.
med den här specifika klippningen omsluter latexen lilla och pekfinger åt rätt håll nästan runt bakhanden, vilket maximerar fångstområdet även ytterligare.

handskenets bakre hand har många funktioner, inklusive -

s1 latex som är utformad för att ge stor kraft och noggrannhet när du slår bollen på bollen.

pro flex -

speciella placeringar av materialen gör att pro flex kan erbjuda fantastisk flexibilitet i backhanden, vilket förbättrar komfort och prestanda. så att du kan flytta med handens naturliga konturer

dura diveguard -

dykskyddet placerar en zon av vadderat material på handskenets utsida för att skydda området på handen är mest sannolikt att komma i kontakt med marken när du gör en dykning räddning.

luftventilsystemet - luftventilsystemet är designade för att förbättra luftflödet genom backhanden och runt fingrarna, försedd med ett andningsbart nät som täcker hela överkanten och sidorna av fingrarna . den här designen ger optimal andningsförmåga och luftflöde över hela handen och fingrarna håller dem svalare på heta dagar.

det ergonomiska stödsystemet möjliggör den anatomiska formen av handsken i viloposition att vara något krökt i det naturliga fångstläget. latexen på lillfingersidan är lite dras upp för att ge ett större fångstområde.

dragslinga -
dragslingan är där för att hjälpa till att sätta på handsken utan att skada latexen, det här är särskilt användbart på kalla / våta dagar.

< br />


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se