www.geckosolutions.se
 

Ny Säljer Wrap Aqua Pro Gk Handskar Vit/Aqua Blå/Svart Målvakt Handskar för Män försäljning

898.81SEK  412.88SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03421
Lägg till i varukorg:
Säljer wrap aqua pro gk handskar kombinerar komfort under alla förhållanden med maximal latex till bollkontakt och elit prestanda i vått väder för en oöverträffad upplevelse.

klipp - för ultimat komfort och funktionalitet, den populära rullfingerskärningen ger optimal latex mot bollkontakt medan palm latex omsluter fingrarna, vilket garanterar maximal säkerhet vid hantering.

palm - handflatan ger en nästan magnetisk kontakt med bollen, med den reaktiva 4 mm vidhäftningens högsta latex som används av säljer ger fantastisk stötdämpning och optimal grepp. exklusivt utvecklad i tyskland, är den högsta latexen speciellt utformad för elitprestanda vid vått väder. backhand - dubbelskiktet pu på backhanden av dessa säljer målvakthandskar överlagras med 3 mm präglad mjuk tysk latex med flex zoner för fri rörlighet och ett texturerat stansområde för effektiva röjningar. ger värme och komfort, kan materialets vattenbeständiga egenskaper hjälpa till att hålla handen relativt torr.

en hexagonalt komprimerad latexstanszon ger ett område på backhanden för ökad effekt och noggrannhet vid stansning av bollen klar.

handled - ett extremt stödjande och vattentätt 7cm elastiskt bandage med latexband garanterar att sälja wrap aqua pro goaliehandskar erbjuder en säker passform, medan en dragklinga hjälper till med lätt borttagning.

den lätta på fliken är konstruerad med mjukt gummi och är utformat för att hjälpa behållare när man sätter på sin andra handske, även i de våtaste förhållandena.

funktionerna inkluderar: palm-adhesion ultra supreme < br> cut-roll finger
backhand - latex med präglad latex punchzoneMånadens special mars
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se