www.geckosolutions.se
 

Ny Säljer Vv Aqua Campione Vit/Orange/Svart Målvakt Handskar för Män försäljning

1,014.73SEK  452.58SEK

Vänligen välj:


  • Modell: SKU 03382
Lägg till i varukorg:
Designad med hjälp av middlesbrough målvakt victor valdes vv-serien är baserad kring hybridskärningen av en rullad pinky och indexfingrar för en balans mellan komfort och en stor kontaktpunkt.

utvecklat exklusivt för försäljning, vidhäftning ultrahöga skum som används för vv-målhandskarna är nästa generation av sin beprövade våtvatten aqua latex.

4 mm tjock med 4 mm minne skumunderlag, säljer vidhäftning ultra högsta latex är efterföljaren till deras vidhäftande ultraskum som användes på föregående modell för ännu bättre grepp vid våta förhållanden, oavsett hur fuktig tonhöjden är!

bio-flex-kanaler på backhanden tillåter obegränsad rörelse och fingerflexibilitet medan den säljer zorba-zonen ger vv-målvaktens handskar förbättrat slagskydd och stansprestanda.

håll dina händer varma och bekvämt under alla förhållanden absorberar outlast handske kroppsduken överskott av kroppsvärmen som den skapas och släpper den tillbaka när du behöver det när dina händer kyler och håller händerna torra i våta förhållanden.

stödja neoprenbandaget med 7 cm latexband inklusive ett elastiskt insats säkerställer en säker, lätt justerbar passform och ett draglinshjälpmedel enkelt borttagning.


Månadens special februari
Copyright © 2018 fotbollströjor,billiga fotbollsskor men All Rights Reserved.Powered by www.geckosolutions.se